Wij staan voor Ons Vinkel

Baanreglement

 

 

Alle genoemde bedragen zijn op basis van prijspeil 2010

 

Artikel 1.
Uitsluitend leden van TV Vinkel zijn tijdens de reguliere speeltijden gerechtigd de banen te bespelen (m.u.v. competities, toernooien en andere evenementen). Het bespelen van de banen met een introducee is toegestaan mits deze introducee in het bezit is van een introducee-kaartje. Deze kaartjes zijn tegen een vergoeding van € 7,50 te verkrijgen bij het secretariaat; Diny van Lanen, Jan Steenstraat 6 te Vinkel tel. 073-5323115. Het afhuren van banen voor privé-gebruik kost € 12,50 per baan per uur plus gebruik van de kantine.

 

Artikel 2.
Voordat de tennisbaan wordt betreden is elk lid verplicht zijn of haar tennispasje in het daartoe bestemde klok-bordje op het reserveringbord te plaatsen.

 

Artikel 3.
De tennisbanen mogen uitsluitend met tennisschoenen worden betreden en mogen ook alleen maar gebruikt worden t.b.v. tennisdoeleinden. Voorts is het dragen van gepaste tenniskleding een voorwaarde.

 

Artikel 4.
Bevuiling van de tennisbaan is niet toegestaan, afval dient in de daartoe bestemde bakken te worden gedeponeerd.

 

Artikel 5.
Van elk lid wordt verwacht dat hij of zij zich netjes gedraagt op de tennisbaan. Bij onbehoorlijk gedrag kan op gezag van het bestuur toegang tot de banen worden geweigerd.

 

Artikel 6.
Indien het park per fiets wordt betreden is men verplicht de fiets te stallen in de daarvoor bestemde fietsenstalling. Indien deze is bezet dient men de fiets op een zodanig wijze nabij de fietsenstalling te plaatsen dat andere hiervan geen hinder ondervinden

 

Artikel 7.
Indien het park per auto wordt bezocht is men verplicht de auto te parkeren op het daarvoor bestemde parkeerterrein aan het begin van de oprit tot ons voor park. Dus voor de slagboom. 

 

Artikel 8.
De speeltijd, zowel voor enkel- als voor dubbelspel is bepaald op 60 minuten. Voor enkelspelen dienen twee pasjes te worden opgehangen. Voor dubbelspel dienen vier pasjes te worden opgehangen. Met één tennispasje kan dus niet gereserveerd worden. 
Indien een baan is gereserveerd mogen de desbetreffende leden zich niet buiten het complex begeven. Ieder lid dat een baan bespeelt waarvoor hij of zij geen reservering heeft, dient deze baan onmiddelijk te verlaten op verzoek van spelers die dat recht wel hebben.

 

Artikel 9.
Met inachtneming van de bepalingen in voorgaande artikelen gelden de volgende regels:

 

  • De tijdsvolgorde waarin de pasjes zijn opgehangen, bepaalt de volgorde van spelen. Er dient gereserveerd te worden op de eerstvolgende baan die vrij komt.
  • De op het bord aanwezige pasjes gelden als reservering, mits men het complex niet verlaat. De pasjes kunnen bij afwezigheid worden verwijderd.
  • Junioren hebben dezelfde rechten als de senioren. Reservering door junioren (basisschool) is mogelijk tot 19.00 uur. Middelbare-school-junioren mogen reserveren tot 20.00 uur.
  • Indien junioren hebben gereserveerd op een later tijdstip dan hiervoor is aangegeven, is een seniorlid dat van dezelfde baan gebruik wil maken, gerechtigd de pasjes van de betreffende jeugdleden van het bord te verwijderen.
  • Op het reserveringsbord vindt u informatie omtrent de bezetting van de banen tbv bijvoorbeeld toernooien, trainingen, jeugdaktiviteiten, husselen etc. Deze reserveringstijden zijn bindend, bespelen van de banen op de aangegeven tijden is derhalve verboden. Let hierop !
  • Indien de baan op het einde van de speeltijd niet is gereserveerd kan worden doorgespeeld. Het aansluitend wisselen van tennisbaan is niet toegestaan. Het is wel toegestaan om nadat men de baan voor minimaal 15 minuten heeft verlaten, wederom opnieuw af te hangen.
  • Alle pasjes dienen na het verlaten van de tennisbaan van het reserveringsbord te worden verwijderd.

 

Artikel 10.
De beslissing of de tennisbanen bespeelbaar zijn ligt bij de technische commissie. Indien zij beslissen dat de een of meerdere banen niet bespeelbaar zijn, zullen zij dit ter plaatse op een bord vermelden. Omstandigheden waardoor banen niet bespeelbaar zijn, zijn o.a. slechte weersomstandigheden (overtollige regenval, sneeuw, vorst etc) en onderhoud aan de banen.

 

 

Tennisbal Agenda

< Juni 2024 >
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Deze website wil beperkt gebruik maken van cookies.