Wij staan voor Ons Vinkel

laatste nieuws

Datum: 15-11-2022Beste sportvrienden mijn tennis vakantie zit er op. Tennis vakantie?  sommige vragen  zich af wat houd dat in. We zoeken een leuke plaats op in dit geval Ibiza met een mooi resort als pleisterplaats. Wij zijn met 5 personen en totaal met 23 Nederlanders. Iedere dag tussen 9 en 13 uur krijgen we 2 uur les van professionele Nederlandse  tennistrainers. Alle facetten van een tenniswedstrijd worden doorlopen, het gaat er fanatiek aan toe. Met de tong op de schoenen als we klaar zijn. Daarna ff lekker uitrusten op terras. We steken er een hoop van op en dat kunnen we in praktijk brengen met een onderling toernooi aan het einde van de week. Jullie snappen wel dat er tussendoor ook gefeest word. Ik kan het aanraden om van een sportieve vakantie te gaan genieten. Verder wil de tennisclub iedereen bedanken voor de steun via rabo club support het mooie bedrag van 262 euro gaat goed besteed worden bij onze club.
De najaars competitie is afgelopen de teams hebben hun best weer gedaan spannende wedstrijden en de gezelligheid maken het altijd weer mooi.
Eind november start de wintercompetitie met 2 teams. vrijdag Heren 1e klasse en zaterdag dames 2e klasse. Succes en veel sportiviteit gewenst. 
Onze club is aan het kijken of we vinkel kunnen verrijken met een paar padel banen. Deze opkomende sport is een soort mix tussen tennis en squash  gespeeld in een kooi. Zodra er nieuws is vermelden we dat. 


Met sportieve groet 
Tennisvereniging Vinkel 

Deze website wil beperkt gebruik maken van cookies.