TV Vinkel - Tennisvereniging Vinkel
Tennispark Vinkel
Dennenlaan 7
5382 JV Vinkel

T. 073-532 4060
E. info@tvvinkel.nl
TV Vinkel heren
Dorsvlegel
Tennis Vereniging Vinkel heet u van harte welkom op de TV Vinkel.nl website

Opening Tenniskantine

Geplaatst op: 23-09-2011

Vrijdagavond 23 september tijdens de clubkampioenschappen is er een gezellige avond geweest t.b.v. de opening van de tenniskantine. Bij binnenkomst kreeg iedereen koffie met een soesje of mini-tompouce en 2 consumptiebonnen aangeboden.

Afgelopen maanden zijn vrijwilligers druk in de weer geweest met een grote opknapbeurt van de tenniskantine. Deze vrijwilligers waren mensen van de onderhoudscommissie: Mari van de Doelen, Mari van Lanen, Rien, Bertie, Jan en Henk, barcommissie: Marij, Ria en Franka en daarnaast nog Brigitte (schilderwerk), Corrie en Annie (raamdecoratie). Muren werden geverfd (groen- en bruintint), lambrisering van steigerplanken, de omlijsting boven de bar donkerbruin geschilderd, een fraaie stamtafel (gemaakt van steigerplanken), mooie raamgordijnen/valletjes genaaid, en de aankleding van de kantine vernieuwd. Een ware metamorfose waar al velen een lovend woordje over hebben uitgesproken. Dank hiervoor. In de 1e week van september werd tevens de biertap vervangen, waarbij de onderhoudscommissie wederom de nodige werkzaamheden moest doen.

Eerst werd er tijdens de avond een aantal wedstrijden gespeeld. Na afloop deed voorzitter Herman een openingswoordje, waarbij de vrijwilligers bedankt werden voor hun geweldige inzet en hulp. Daarbij werd een leuke attentie uitgedeeld. De kantine werd officieel geopend d.m.v. een echte vuurpijl en daarnaast nog "confettieslingers kanonnen".

Na de opening was er een grootse loterij met prachtige prijzen! Bijna alle aanwezige (40 personen) hadden prijs. Daarna was er nog een gezellig samenzijn tot in de late uurtjes.

Nogmaals BEDANKT!

Meer foto's vind je onder Foto's en Verslagen


Opening Tenniskantine

vorige pagina
© 2008